Prodat Domek, Kiev, Kyjev, Ukrajina, Лебедевка, Riviera Villas

Prodat - Cod. 38339

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 433 m²
  • Pocet pokoju: 4
  • Podlazí: 1

Prodám chytrý dům VILLA CHERRY, 433 m². (na pozemku 40 akrů) v jedinečné klubové vesničce Riviera Villas, který se nachází v jehličnatém lese podél Dněpru.
Riviera Villas je:
- luxusní vily a rezidence v koloniálním stylu (s terasou, garáží, letním grilováním a podobně): moderní materiály + nejlepší designové řešení; stavba probíhá podle klasické technologie cihelných cihel.
- rozvinutá infrastruktura s vysoce kvalitní službou 24/7:
* Děti: interaktivní dětská hřiště, Clever Kids Riviera Villas zahradní škola používající Clever-koncept (Montessori systém, STEAM, atd.) Pro děti od 3 do 9 let (www.cleverkids-riviera.com.ua).
* pro dospělé: 2-úrovňové pláže s bílým pískem (délka 135 m podél Dněpru) s lehátky, sprchami a šatnami; 2 vyhřívané venkovní bazény; sportovní hřiště (volejbal, tenisové kurty) + vodní sporty, joggingové dráhy; lůžko s parkovištěm pro vodní dopravu; restaurace s terasou u vody + letní bar + útulné salonky.
* Parkové plochy v jehličnatém lese s úhlednými chodbami po celém. Luxusní promenáda.
* plánované tématické animované svátky (dětské víkendy, veletrhy, Halloween atd.).
- pohodlná dopravní výměna: jen 20 km od hranice Kyjeva s vesnicí Lebedevka (okres Vyshgorodsky) na ploché asfaltové cestě, z nichž část běží podél Kyjevského moře + přímé trasy podél Dněpru kanálem lodí na nádraží (Podil, Kyjev).

Vlastnictví domu VILLA CHERRY se skládá z:
Penzion - 50 m².
Dětský dům - 20 m².
Hlavní dům je 433 m².
3 ložnice, 3 koupelny, 3 terasy, obývací pokoj s jídelnou, garáž pro 2 auta, venkovní krb. Stěny - červená cihla 250 mm + čedičová vata 150 mm. Panoramatická dřevěná okna s hliníkovou podšívkou Nagel Fenster. Světlíky VELUX. Garážová vrata Hormann. Fasádní výzdoba se sibiřským modřínem planken. Výška stropu v hřebenu -5 metrů. Terasy z přírodního dřeva
Dům je plně připraven pro interiérovou výzdobu. Plná profesionální terénní úpravy s autowatering systémem. Ochrana banky pomocí gabionů. Systém dešťových konstrukcí.
Elektřina 25 kW, plyn, voda. Bioprocesor 9-ECO pro 6-9 uživatelů. Elektrická instalace a klimatizace, nízké napětí a multimédia

Cena - 950 000 dolarů
Odměna realitních kanceláří - 1%

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB