Prodat Domek, Hnidyn, Kyjev, Ukrajina, Центральная

Prodat - Cod. 40421

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 1200 m²
  • Pocet pokoju: 10
  • Podlazí: 3

Zlato nevyžaduje zlacení - takto můžete říci o anglickém stylu. To znamená, že by to mělo být drahé a ušlechtilé, ale zdrženlivé, bez zbytečných ozdob a pozlátka.
Dům v anglickém stylu, bylo by vhodné jej nazvat klasickým. Takové domy jsou považovány za standard spolehlivosti, stability a odpovídají průměrné délce života britské aristokracie.
Budova má elegantní design, protože kombinuje základní sílu, rafinovanou sofistikovanost a přesnost, ušlechtilost a luxus. Zpočátku se může zdát, že se nedíváte na anglický dům, ale na skutečný středověký hrad, který láká svou majestátností.
Krajina anglického panství je velmi podobná té přirozené. Neexistuje obvyklá proporcionalita a závažnost řádků. Všechny prvky jsou na webu umístěny v náhodném pořadí. Hlavním rozlišovacím znakem je nepředvídatelnost.
Skladby jsou navrženy tak, že bylo prostě nemožné si všimnout všech jejich složek najednou. Každý nový trávník se objevuje zcela nečekaně, prozatím se skrývá za bujnou vegetací nebo ohybem cesty.
Neexistuje místo pro monotónnost. Všechny detaily jsou pečlivě zpracovány a umístěny úžasně harmonicky. Forbsové louky se střídají s majestátními háji prastarých stromů, čistotu trávníků zdůrazňují houštiny keřů ...
Na tomto báječném místě je úžasný smysl pro poměr, který je schopen obdarovat i ty zdánlivě jednoduché květinové záhony šlechtou. Díky schopnosti hrát na kontrastech byla vytvořena útulná atmosféra a nakonec velmi pietní přístup k vyváženosti funkčnosti a estetiky.
Je snadné pochopit ty, kteří jsou potěšeni ušlechtilým luxusem a aristokracií. Anglický styl v interiéru zaujme ladností a vkusně vybranými detaily.

Interiér domu lze charakterizovat takovými koncepty jako slušnost a luxus.

Design domu přitahuje pozornost svou aristokracií a elegancí. S vnějším konzervatismem vypadá útulně a připravuje vás na příjemný pobyt - obývací pokoj je naplněn příjemným osvětlením, které vytváří jemnou atmosféru. Pokoje jsou obzvláště elegantní s bohatými volumetrickými závěsy. V chladném období zvyšuje pohodlí mramorový krb.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB