Prodat Stavební parcela, Verhnij Jaseniv, Ivano-Frankivs'k, Ukrajina, Ukraina, Ivano-Frankivska Oblast, Verhovynskij Rajon, Verhnij Jaseniv

Prodat - Cod. 38986

  • Typologie: Stavební parcela
  • Oblast: 7500 m²
  • Pocet pokoju: 2
  • Podlazí: 2

Prodám stanoviště 74 arů v srdci Huculské oblasti, v Karpatech, v obci Verhnyj Jaseniv, sestávající ze tří stavebních pozemků.

Stanoviště se nachází 10 minut po cestě od centra obce s obchody a kostelem, několik kilometrů od hlavního města Huculské oblasti - Verhovyna (dříve Żabie), 120 km od Ivanofrankivsku (dříve Stanisławów), 120 km od Černovic, 60 km od Kolomyje. 10-15 minut pěšky z asfaltové cesty, příjezd k domu terénním autem v létě za sucha. V zimě na čtyřkolce nebo na saních. Možnost zapůjčení auta nebo kamionu - potřebné věci přivézt. Byly zahájeny přípravné práce na výstavbě komunikace přímo k pozemku, dokončení je nutné investovat.

Místo s velkým potenciálem, ideální pro turistickou ubytovnu, malý hotel, agroturistiku. Dvě parcely o výměře cca 25 arů jsou nezastavěné, na jednom prameni.

Na třetím pozemku (25 arů) dům ze smrkové kulatiny, nepodsklepený, kamenná podezdívka, 9,03x10,30 m. (většina je zdravá roubenka z 50. let), zateplené přízemí, před 9 lety rekonstruováno, tekoucí voda ve vlastní kopané studni (12 m hluboká), bojler, septik, elektřina, pokrytí mobilní sítí, satelitní TV.
V přední části domu je krytá veranda s výhledem na údolí Black Cheremosh. Přízemí - obývací pokoj otevřený do kuchyně, ložnice, chodba, koupelna (sprchový kout) s WC a tři technické místnosti - jedna s možností přebudování na pokoj. Podkroví je přes 7 m vysoké - nezateplené, možno využít na 4 pokoje s mezipatrami a koupelnu. Dům byl obýván celoročně - el. přímotopy, kamna, krb. Střecha je pokryta štípaným smrkovým šindelem, v roce 2017 opět zachována z prostředků přivezených z Polska. Koupelna - dlažba, sprchový kout, umyvadlo. Kuchyň je vybavena skříňkami ručně vyrobenými místním truhlářem, kuchyňskou linkou na dřevo, vyhřívá celou stěnu v obývacím pokoji a elektrickou varnou deskou.


Kromě toho je na pozemku druhý dům, s podobnou plochou, s verandou, vyrobený z klád, přivezený z hor a postavený na pozemku za účelem turistické ubytovny, na turistické trase do Pisany Kamień ( 1,5 hodiny). Dům je historický, z konce 19. století, rozšířen ve 20. letech 20. století, ve výborném stavu. Dva pokoje a chodba. Zrekonstruovány jsou: hliněná chlebová pec s otevřeným topeništěm a kamny a druhá, rovněž hliněná, s krytým topeništěm a kamny. Dům má verandu s krásným výhledem do údolí, je zastřešen tkz dranka (unikátní!) t. j. prkno (ne šindel) štípané.
Na pozemku dále zemní sklep a dřevník s malým kurníkem.
Jedinečné staré odrůdy jabloní, ořešák u verandy obytného domu. Za plotem je les - houby, ostružiny, lesní jahody.
NA FOTOGRAFÍCH JE CELKOVÁ VÝLOHA 25 PLOCH ZASTAVENÉHO POZEMKU
A 49 PLOCH NÁSLEDUJÍCÍCH STAVEBNÍCH POZEMKŮ.

Zbývajících 49 arů je rozděleno na 2 parcely podobné rozlohy. Na jednom z nich je pramen, který je v současné době obsažen v provizorní vodní nádrži. V době nepřítomnosti majitele vodu využívají sousedé.

Cena nezastavěných pozemků - 1 300 $ za ar. Zastavěné pozemky 1 300 $ za jsou + 10 000 $ za budovy s vybavením. Ceny dohodou při koupi 3 pozemků.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


Ad Přidal Soukromé
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB