Prodat Dvoupokojový, Lviv, Lviv, Ukrajina, Starojewrejska

Prodat - Cod. 39122

  • Typologie: Dvoupokojový
  • Oblast: 63 m²
  • Pocet pokoju: 2
  • Podlazí: 3

Dvoupokojový byt v centru starého Lvova.

Prodám dvoupokojový, moderní a stylově zařízený byt, který se nachází v centru starého Lvova v pevně postavené budově. Dům izolován polystyrénem a omítnutý. Budova se nachází v historické části města, 100 metrů od radnice a 200 metrů od latinské katedrály na Starojewrejské ulici.
Byt ve dvou patrech (3. a 4. patro ve 4patrové cihlové budově). Byt má balkon. Užitná plocha 62,7 m2. Ve 3. patře, hala 5,3 m2, samostatná kuchyň 7,9 m2, koupelna s WC 3,5 m2, obývací pokoj 18,4 m2, ve 4. patře pokoj (ložnice) 27,6 m2. Místnosti jsou propojeny vnitřními dřevěnými schody na kovové konstrukci. Na podlaze v pokojích je dubové parkety, v koupelně dlažba, flexibilní obložení v kuchyni a předsíň. Výstava světových stran - jih - restaurace je velmi dobře osvětlená, s výhledem na vnitřní nádvoří domu. Nová dřevěná okna s německým kováním Roto, trojsklo. Vytápění: plynové a elektrické konvektory. Nová měděná kabeláž. Nové vodovodní potrubí, 2 vodoměry. Prodáváme s nábytkem na zakázku (sedací soupravy, stoly, židle, skříňky, zrcadla) a sanitárním zařízením (vana, WC), vestavěným nábytkem (v kuchyni, koupelně a skříních v pokojích), vestavěnými spotřebiči - špičkové vybavení (plynový sporák, digestoře, mikrovlnná trouba, ohřívač vody, plynoměr, pračka, lednička). Vše je nové, instalační rok 2015-2018. Pevný telefon, internet, intercom. K bytu náleží suterén o rozloze 4m2. Parkovací místa pro obyvatele zdarma se nacházejí 150 m od budovy.
Nad bytem a po obou stranách bytu je půda s přístupem na vlastní střechu. Střecha je skryta střešní plachtou. Ze střechy je nádherný výhled na radnici, panorama Lvova a hradní kopec (vysoký hrad). Je možné zařídit velkou vyhlídkovou plošinu (140m2). Je také možné rozdělit prostory do dvou samostatných bytů se samostatnými vchody, rekonstrukcí pro změnu velikosti a počtu prostor, rozšíření vzhledem k podkroví.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB