Prodat Dvoupokojový, Lviv, Lviv, Ukrajina, Starojevrejska

Prodat - Cod. 39119

  • Typologie: Dvoupokojový
  • Oblast: 63 m²
  • Pocet pokoju: 2
  • Podlazí: 3

Připravené řešení pro život podobně.
Dvokhkіmnatna byt ve dvou patrech (3 a 4 v horní části 4-stranných oken) s balkonem. Budinok v historické části Lvova na ulici Staroєvreiskiy. Na 100 metrů v Ploshchі Rinok, po velké opravě, přestavět a sestoupit. Prostor výstupního válce 5x5 = 25m2. Široký sestup 125-180cm.
Bytový prostor, světlý, značková rekonstrukce. Plocha: hlavní: 62,7 m2, obytná plocha 46 m2. Ve 3 podlažích: Kimnata 18,4 m2, chodba 5 m2. Kuchyně 8 m2. Koupelna s WC 3,5 m2; na 4 řádcích: Kimnata 27,6 m2.
Vstupte do chodby. Kimnati s vnitřními bytovými stromy sestupuje na kovovém rámu. P_dlog v novém nábytku іtalіysky parkety s dubem, v blízkosti koupelny dlaždice, v kuchyni a na chodbě linoleum. Vіkna і balkon nové stromy 's kovovým nіmetskyy příslušenství Roto, dvourozměrné sklopaket, orіntovanі onііden, vyhodyat na vnitřní-budinkovian support. Opalennya: plynové a elektrické konvektory. Elektrické zapojení je nové, elektrické zapojení s automaty a ELV. Úprava vody, nové vodovodní potrubí, 2 vodní nádrže. Interkom. Starý telefon a internet. Є pіdval 4kv.m. V bytě мон vmontovan meblі (shafi-coupe) vzbudil tehnіka (povrch gazovuyu, vityazhka, m_krohvilova pіch, plynový sloup, pralnna stroj, lednička), vodovodní armatury (vana, WC, umyvadlo), na polena, I-10, I-10, I-10, I-10, I-10, I-10. nainstalován Є vše potřebné k bydlení (stoly, stoly, stoličky, pohovky, svítidla, tyly, záclony, záclony). Připravené řešení pro život podobně.
Možný prodej bez nábytku a nábytku, způsoby ceny.
Je možné se připojit ke dvěma místním bytům s okolními vchody, znovu naplánovat tři rozmіrіv, které kіlkostі okremih prim_shchen, rozshirit pro rahunok ploshchі gorishcha. Nad bytem a dvěma apartmány vedle sebe se nachází horský hřeben s výhledem na dachu, nový, kovová taška, je vidět panorama Lvova, radnice a vysoký hrad. Je možné dát na velkou terasu (140m2), obklopen maydanchik.
Skutečný nákup - skutečné vyjednávání!
Najdete na інші об'єкти нерухомості.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB