Prodat Hotel, Днепропетровск, Dnipropetrovs'k, Ukrajina, ул.Горького,11

Prodat - Cod. 27817

  • Typologie: Hotel
  • Oblast: 1577 m²
  • Pocet pokoju: свободная
  • Podlazí: 4

Pokud jste milovníci historické architektury, pak je tato nabídka pro vás. K prodeji jedinečný secesní budova v centru Dněpropetrovsku, na ulici. Gorkij, 11. Dům má dvě hlavní fasády, zdobené cihel výzdobou, z nichž jeden s výhledem na ulici. Bitter, druhý - na ulici. Landside. Celková zastavěná plocha o 1576.7 čtverečních metrů včetně:
První patro - 312,8 m², výška podlahy - 3,9 m.
Druhé patro - 323,9 m²;. výška podlahy - 4,02m.
Třetí patro - 336,5 m²;. výška podlahy - 3,63 m.
Horní patro - 333,3 m²,.. výška podlahy. - 2,5 m.
Do všech pater spojených s komunikací.
V roce 2015 se rekonstrukční práce byly provedeny:
• vyrobeno ze 100% rozebrání střechy, montáž kovového rámu, parotěsná zábrana systémy, hydroizolace, izolace střech, montáže kovových střešních a okapových systémů, montáž střešních oken.
• V souladu s rozhodnutím projektu pracuje na vývoji projektu na zem označit zařízení železobeton vazby, otevření okenních otvorů, uspořádání jam, montáž markýzy pro jam.
• 100% zasklení fasád; Všechny energeticky úsporné okna, zvukovou izolaci, přízemí a suterén - bezpečnostní sklo s rozžhaveným skla; Centrální projekce pro hlavní vstupní dekorativním box vyrobený z popela (dvojskla).
• Obnova fasády, rekonstrukce balkónů v souladu s vyvinutou technologií přední funguje výkon ukrajinského Výzkum "UKRNIIPROEKTRESTAVRATSIYA" Institute.
Hlavní předností architektury budovy je jeho historické design, vysoké stropy, výborná poloha: přeprava silničních a železničních tazích, infrastruktury rekreační oblasti rekreace. Za 10 min. chodit na ně parku. Globa.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB