Prodat Dům, Kiev, Kyjev, Ukrajina, Solovyanenko 68

Prodat - Cod. 30491

  • Typologie: Dům
  • Oblast: 340 m²
  • Pocet pokoju: 8
  • Podlazí: 3

Klíčové vlastnosti

- Luxusní interiér

- Úžasné krb / přijímací pokoj

- Ticho ačkoli v těsné ujetá přístupnost tvoří střed

- kvalita Premium materiály

- Energeticky efektivní a ekologicky šetrné

- Letní terasa s výhledem do zahrady

- Blízkost řeky a lesa

- Extensible plot

Obecný popis

Přízemí

Terasa s výhledem do zahrady, jídelní kout / kuchyň, velký krb / přijímací místnost, 2 ložnice / skříně, koupelna se sprchovým koutem, kotelna

První patro

Dvě ložnice, šatní místnost, dvě koupelny (jedna s vanou), terasa

Druhé patro

Velké studio pásmo, které se skládá z francouzské lůžko prostorem, koupelna se sprchovým koutem a vanou a mnoho volných prostorů pro činnosti / dětí

Spiknutí

0.25 hektarového s možností rozšíření až na 1 akr. Existuje mnoho druhů stromů friut, jahody apod rostoucí uspokojit potřebu zdravé biopotraviny. Ozelenění je v neustálém vývoji.

Nádherný rodinný dům se nachází na pozemku o zhruba 0,25 Acre je nabízen k prodeji. Postavený podle individuálního architektonického projektu a doplněna úpravou v roce 2016 je tato 5 pokojový rodinný dům nacházející se v Koncha Zaspa, jedné z nejžádanějších rezidenčních adres v okolí. Chlouba 3660 sqft velikosti je tato vlastnost se šíří přes tři podlaží, skládající se z 5 dvoulůžkové ložnice (nebo nedefinovaných u konečného uživatele místností), 4 koupelny, velký krb / vstupní pokoj, samostatná jídelna a zahradní terasa kromě velkého půdním prostorem. Krásně zdobené jemnými neutrálních tónech, tento domov představuje nejlepší kvalitu materiálů. Bohaté detaily, jako jsou dřevěné schodiště a podlahy, velký italský krb, moderní mědi lustr, vlastní millwork v celém textu. Prostorná venkovní terasa nabízí italskou pec na dřevo. Nature friendly septický systém s léčbou bakterií, tak organické detergenty atd použity. Veškeré osvětlení se provádí pomocí LED technologie, což představuje úsporu energie dům a poněkud méně náročné.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB